Over ons

Het 50+ Adviescentrum is er voor werkgevers en voor werkzoekende vijftigplussers die ondersteuning en advies nodig hebben.

Het 50+ Adviescentrum is een no-nonsens dienstverlener op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, resultaatgerichtheid en deskundigheid.

Visie

Het is onze stellige visie dat de samenleving baat heeft bij vijftigplussers met hun kwaliteiten en talenten. Deze moeten ingezet worden en mogen niet verloren gaan.

Voor deze - steeds groter wordende - groep mensen zetten wij ons in. Met onze intensieve aanpak begeleiden wij kandidaten naar een passende baan of helpen hen bij het kiezen voor een nieuwe loopbaanrichting. Begeleiding van onze kandidaten vindt individueel of in kleine groepen plaats, op locatie of aan huis.

Krachten bundelen

Deze professionals hebben een lange carriere achter de rug. Ze hebben vaak grote verantwoordelijkheid en leiderschap getoond. Deze vaardigheden zijn nog steeds van grote waarde voor het bedrijfsleven.Vijftigplussers zijn veelal buitengewoon gemotiveerd en zijn bereid om nieuwe uitdagingen aan te grijpen zodra ze de kans krijgen. Soms is echter een helpende hand nodig.

Die helpende hand wordt uitgestoken door het 50+ Adviescentrum. Samen met overheden en het bedrijfsleven, die daadwerkelijk geloven in de kracht van vijftigplussers, kunnen we deze professionals terug naar de arbeidsmarkt begeleiden en daar houden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijke rol van vijftigplussers in uw onderneming? Of bent u zelf als vijftigplusser toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op