Privacybeleid

50+ Adviescentrum is zich ervan bewust dat u vertrouwen stelt in 50+ Adviescentrum als bedrijf. 50+ Adviescentrum ziet het als een verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina staat aangegeven welke gegevens 50+ Adviescentrum verzamelt en waarom het dit doet.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van 50+ Adviescentrum . U dient zich ervan bewust te zijn dat 50+ Adviescentrum niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan dit privacybeleid te accepteren.

50+ Adviescentrum respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u 50+ Adviescentrum verschaft vertrouwelijk wordt behandeld conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Wanneer u e-mail of andere berichten naar 50+ Adviescentrum verzendt, is het mogelijk dat zij die berichten bewaart. In enkele gevallen vraagt 50+ Adviescentrum naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het o.a. mogelijk uw vragen en verzoeken te verwerken en te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van 50+ Adviescentrum of van een derde partij. 50+ Adviescentrum combineert deze gegevens niet met andere persoonlijke gegevens waarover zij eventueel beschikt.

Cookies

50+ Adviescentrum verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in het profiel van haar klanten. Zo kan zij haar diensten hierop afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" om te helpen analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van 50+ Adviescentrum of van een derde partij. 50+ Adviescentrum gebruikt deze informatie tevens om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteiten en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op de 50+ Adviescentrum website en/of andere websites niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Doeleinden

50+ Adviescentrum verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij zij vooraf uw toestemming heeft gekregen.

Derden

Uw persoonsgegevens worden niet met derden gedeeld. 50+ Adviescentrum -medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen of uitschrijven persoonsgegevens

50+ Adviescentrum biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op enig moment aan 50+ Adviescentrum is verstrekt. Als u uw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met 50+ Adviescentrum opnemen. Zie onderstaand de contactgegevens.

Vragen en feedback

50+ Adviescentrum controleert regelmatig of zij aan dit privacybeleid voldoet. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen met 50+ Adviescentrum , Postbus 14, 9750 AA Haren. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Met de online nieuwsbrief van 50+ Adviescentrum blijft u op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.

Vul uw naam in...
Invalid Input

Adres

Neem contact op