Voor Werkgevers

De 50-plus arbeidsparticipatie is één van dé HR-thema’s van dit moment. We weten veel over het oplossen van de ouderenwerkloosheid, langer doorwerken, vergrijzing en duurzame inzetbaarheid.

Als werkgever bent u het middelpunt in een dynamische economie, in een sterk veranderende arbeidsmarkt. U heeft behoefte aan flexibiliteit zodat u de continuïteit van uw onderneming kunt waarborgen. Door middel van de inzet van 50-plussers binnen uw onderneming, beschikt u over een fors potentieel aan gekwalificeerde, gemotiveerde en flexibele werknemers. Wij gaan graag met u in gesprek over de voordelen van het inzetten van deze groep mensen binnen uw onderneming.

Advisering

Heeft u vragen over vijftigplussers in uw organisatie? Of heeft u ruimte voor deze professionals? Met bewezen ervaring en ruimte expertise zijn wij graag uw adviespartner!

Lees meer

Outplacement

Afscheid (moeten) nemen van een medewerker is niet leuk. Wij hebben de expertise om outplacementtrajecten tot in de puntjes uit te voeren, en de vijftigplusser naar een nieuwe betrekking te begeleiden.

Lees meer

Bemiddeling

U wilt wel, en veel vijftigplussers willen heel graag. Maar hoe komen jullie bij elkaar? Al jarenlang bemiddelt het 50+ Adviescentrum mét succes tussen organisaties en werkzoekende vijftigplussers.

Lees meer

Proefplaatsing

Twijfelt u nog? Het aannemen van een nieuwe werknemer, jong of oud, is altijd een grote stap. Met een proefplaatsing van twee maanden kunt u de vijftigplusser zich laten bewijzen voor uw organisatie.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op