Advisering

Het 50+ Adviescentrum is een gedreven en enthousiaste organisatie die alles op alles zet om u adequaat van dienst te zijn.

Onze organisatie is een regionale speler en bestaat uit een klein en hecht team. Wij bieden diensten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en werving & selectie. Ons werkgebied is Noord -Nederland.

Onze kracht ligt besloten in de wijze waarop wij zowel organisaties als de werkzoekende vijftigplusser benaderen. Professioneel, transparant en persoonlijk zijn kernwoorden die daar bijpassen. Onze kennis en expertise is niet alleen het resultaat van een jarenlange ervaring, maar komt voor een belangrijk deel ook door de samenstelling van ons team. De aanwezigheid van verschillende leeftijden maakt ons ervaringsdeskundig. De varieteit in achtergronden en ervaringsgebieden maakt ons een interessante gesprekspartner. Juist hierdoor kunnen wij een brede dienstverlening aanbieden.

Naast het geven van een deskundig advies en het bieden van professionele ondersteuning, is de beschikking over een werkgeversnetwerk van groot belang. Mede door de regionale vacaturesite Jobbird beschikken wij over een dergelijk netwerk. Dit netwerk breidt zich continu uit waardoor wij veel aan onze kandidaten te bieden hebben.

Meer weten?

In een persoonlijk gesprek kunnen we inzoomen op de mogelijkheden van vijftigplussers voor uw organisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op