Bemiddeling

Het 50+ Adviescentrum kan bemiddelen op velerlei gebied. Uitzending, payrolling en werving en selectie behoren tot onze expertisegebieden. We doen dat niet zomaar, maar vol overgave om u zo adequaat mogelijk van dienst te zijn.

Uitzending

Sinds jaren is het 50+ Adviescentrum gespecialiseerd in het uitzenden van mensen met meer dan 15 jaar werkervaring in uiteenlopende functiegroepen. Dat doen we niet alleen, maar worden daarin bijgestaan door de intermediair One Payroll. Uitzenden is de meest flexibele vorm van arbeidsbemiddeling en kan ingezet worden als er tijdelijk extra capaciteit nodig is, of om iemand voor langere tijd (in een vaste positie) in de organisatie te vervangen. We bemiddelen voornamelijk in kandidaten van ongeschoold tot HBO-niveau. Hierbij kan het gaan om zowel kortlopende als langdurige opdrachten.

We werken conform de NEN 4400-1 certificering en zijn aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). De ABU-CAO is van toepassing op al onze uitzendkrachten. Hierbinnen is een speciale CAO opgenomen voor 65-plussers. Deze CAO biedt de mogelijkheid om ook na de pensionering voor langere tijd door te werken.

Payrolling

U heeft zelf de geschikte kandidaat gevonden, maar u wilt deze (nog) niet zelf in dienst nemen. In dat geval is payroll een goede oplossing. Wij nemen de kandidaat in dienst en verzorgen de gehele personeels- en salarisadministratie. U beslist over het bruto uurloon van de kandidaat. Wij werken met een omrekenfactor, die vooraf met u is besproken en is vastgelegd in de inleenovereenkomst.

Werving en selectie

Bent u bent op zoek naar personeel en wilt u de kandidaat gelijk zelf in dienst nemen? Wij helpen met het voorwerk van werving en selectie tegen een vooraf afgesproken tarief.

U kunt ook uw vacaturevraag aan ons voorleggen via de website. Zodra wij de vacaturevraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Wij bezoeken uw bedrijf alvorens te starten met het werven van kandidaten. Een persoonlijk gesprek geeft een indruk van uw bedrijf, de functie van de kandidaat en zijn of haar positie binnen uw organisatie. Daarbij is het voor u als opdrachtgever ook fijn te weten wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten?

Over uitzenden, payrollen en werven en selecteren is veel meer te vertellen. Vooral over de wijze waarop we het inrichten voor, en toepassen op uw organisatie. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we daar meer over vertellen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op