Outplacement

Afscheid (moeten) nemen van een medewerker is niet leuk. Wij hebben de expertise om outplacementtrajecten tot in de puntjes uit te voeren, en de vijftigplusser naar een nieuwe betrekking te begeleiden.

Via een outplacementtraject bij 50+ Adviescentrum helpt u uw (oud)medewerker op weg naar een nieuwe baan. Wij vinden dat deze begeleiding niet ophoudt nadat het profiel is opgesteld en het cv is opgesteld. Juist dan begint het pas!

Een outplacementtraject bij 50+ Adviescentrum is praktisch ingestoken en vooral gericht op het in contact komen met de arbeidsmarkt. Daar zijn immers de banen te vinden!

In de voorbereidende fase heeft de kandidaat individuele loopbaangesprekken met een loopbaanadviseur van 50+ Adviescentrum. Tijdens deze gesprekken wordt de kandidaat klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. De kandidaat brengt zijn of haar competenties in kaart, waar de passie ligt en welke mogelijkheden er zijn op de arbeidsmarkt. Ook met praktische zaken zoals het cv, de sollicitatiebrief en het sollicitatiegesprek helpt de loopbaanadviseur de kandidaat verder. Kortom, wij reiken alle benodigde handvaten aan!

Meer weten?

Wilt u een (oud)medewerker op een goede manier verder helpen? Wij helpen u hier graag bij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw werknemer te verkennen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op