Voor werkzoekende vijftigplussers

U behoort tot de groep 50-plussers die graag aan de slag wil op de arbeidsmarkt. U vindt zichzelf vitaal, gemotiveerd, flexibel en goed gekwalificeerd, maar toch heeft u het idee dat uw sollicitatie-inspanningen niet het gewenste resultaat opleveren.

Opvallen in de massa

Herkent u dit? In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om u te onderscheiden van de massa. Ook is de wijze van solliciteren sterk veranderd ten op zichtte van een aantal jaren geleden. In toenemende mate spelen social media zoals Linkedin, Twitter en Facebook een rol om vacatures onder de aandacht te brengen. Ook vacaturebanken zoals Jobbird zijn belangrijker dan voorheen.

Verbindende schakel

Wij hebben het ons tot doel gesteld om de werkzoekende vijftigplusser positief onder de aandacht te brengen bij werkgevers. Wij zijn uw houvast in deze sterk veranderde (en veranderende) arbeidsmarkt. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen, behoeften én kansen op de arbeidsmarkt met u te bespreken.

Advisering

Het 50+ Adviescentrum staat bekend als dé kennispartner als het gaat om het begeleiden van vijftigplussers naar de arbeidsmarkt. We ondersteunen u met advies, trainingen en bemiddeling.

Lees meer

Outplacement

Via outplacement begeleiden we ontslagen, of met ontslag bedreigde, werknemers naar een nieuwe betrekking. Ook kunnen we helpen bij het opstarten van een activiteit als zelfstandig professional.

Lees meer

Bemiddeling

Het 50+ Adviescentrum is een gedreven en enthousiaste organisatie die alles op alles zet om u adequaat van dienst te zijn. Wij ondersteunen u bij het zoeken naar werk.

Lees meer

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op