Advisering

Het 50+ Adviescentrum is een gedreven en enthousiaste organisatie die alles op alles zet om u adequaat van dienst te zijn.

Onze organisatie is een regionale speler die bestaat uit een klein en hecht team. Wij bieden diensten aan op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement  en werving & selectie. Ons werkgebied is Noord-Nederland.

Wij geven deskundig advies op het vlak van bemiddeling en plaatsing in geschikte banen. Onze kracht ligt in onze benadering: professioneel en transparant, maar altijd met aandacht voor uw persoonlijke situatie. Ons team is klein maar divers. De aanwezigheid van verschillende leeftijden maakt ons zelfs ervaringsdeskundig als het gaat om vijftigplussers en de arbeidsmarkt. maar ook door een verscheidenheid in expertises en ervaringsgebieden kunnen wij een brede dienstverlening aanbieden.

Naast het geven van een deskundig advies en het bieden van professionele ondersteuning, is de beschikking over een werkgeversnetwerk van groot belang. Mede door de regionale vacaturesite Jobbird, beschikken wij over een kwalitatief en breed netwerk. Dit netwerk breidt zich voortdurend uit waardoor we veel aan onze kandidaten te bieden hebben.

Meer weten?

Wult u meer weten over hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze diensten, tips voor werkgevers en werknemers en het laatste nieuws.
We gaan vertrouwelijk om met uw gegevens, lees de privacyverklaring

Adres

Neem contact op